Fallende aksjemarked - hva gjør jeg?

avatar

Skrevet av Finansco - 05 februar, 2018

TILBAKE TIL ALLE INNLEGG >>>

Markedet svinger hele tiden, og til tider opplever man et fallende aksjemarked.

Hva gjør jeg når markedet faller?

Hvordan skal du som langsiktig investor forholde seg til dette?
Svaret er enkelt.

Du skal forholde deg helt rolig. Hold deg til planen. Det er nå de planløse agerer på frykt og følelser.

"Det er når markedsrisikoen føles lav at den faktisk er høy - og omvendt. Dette er det vanskelig for kundene å erkjenne når man står midt i stormen, eller er på en markedstopp."

-Christian Kallevig Arnesen, Partner Finansco

Espen Seidel, Investeringsdirektør, sa under FINANSCOdagen 2018; "Den vanskeligste jobben er å vite når man ikke skal eie aksjer. Selv om aksjemarkedet kan svinge mye, har det en tendens til å stige over tid. Verdiskapning i aksjeselskapene driver aksjekursene opp. Selger man på feil tidspunkt, kan det være vanskelig å komme seg inn i markedet igjen, og man går glipp av den gode realavkastningen aksjemarkedet leverer på sikt".

Det er nå vi, som din investeringsrådgivere, skal påtvinge deg nødvendig disiplin. Investorlegenden Warren Buffet er sitert på følgende: "The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient". Tålmodighet lønner seg!

Et fallende marked er en fordekt kjøpsmulighet. For deg som har spart litt «tørt krutt» så er det nå bare å lade kanonene og gjøre seg klar for kjøp!


Ønsker du å ta en uforpliktende prat om hvordan du skal investere? Hva er den beste strategien når markedet faller - eller stiger?

[gravityform id="10" title="true" description="true"]

Kategorier: Formuesforvaltning


Finansco
Skrevet av Finansco

I Finansco ønsker vi rikdom for våre kunder – ikke bare gjennom god avkastning, men også ved å frigi tid. Ved å tilby trygge og gode løsninger for investeringer og pensjonssparing gir vi våre kunder mer av det mest dyrbare man har, nemlig tid. Vi blogger om temaer som omhandler investeringer og personlig økonomi, enten det er pensjonssparing, aktiv forvaltning eller investeringsrådgivning.


Tidligere innlegg