Finansco fusjonerer og får nytt navn

avatar

Skrevet av Finansco - 29 oktober, 2018

TILBAKE TIL ALLE INNLEGG >>>

Finansco Rådgivning AS og Finansco Forvaltning AS fusjonerer og blir Finansco AS.

«Heter dere ikke Finansco allerede?»

Joda, vi gjør jo det – på et vis. De aller fleste av dere kjenner oss som Finansco. Men, rent formelt så har vi vært delt mellom Finansco Rådgivning AS og Finansco Forvaltning AS – i tillegg til vårt søsterselskap Finansco Forretningsførsel AS. Det er Finansco Rådgivning AS og Finansco Forvaltning AS som fusjonerer til Finansco AS.

Finansco Rådgivning har vært i direkte kontakt med våre kunder og har ytet dem individuelt tilpasset investeringsrådgivning. Finansco Forvaltning har drevet kapitalforvaltningen og markedsanalyseen. I praksis har vi stått samlet – og nå gjør vi det også rent formelt.

Hvorfor sammenslåing?

Finansco Rådgivning AS og Finansco Forvaltning AS fusjonerer til ett selskap for å gjøre ting enklere og mer effektivt for våre kunder. Særlig fra et administrativt ståsted vil denne fusjonen være positiv.

Konsekvenser for deg

Ditt kundeforhold overføres fra Finansco Råadgivning AS til Finansco AS. For våre kunder er den største endringen at Finansco AS har et annet organisasjonsnummer enn Finansco Rådgivning AS, eller er konsekvensene minimale. Dine rettigheter som kunde er de samme som tidligere, og det samme gjelder vår behandling av sensitive data og personvernhensyn.

Finansco AS vil ha de samme konsesjonene fra Finanstilsynet som tidligere, vi vil forholde oss til det samme regelverket som før, våre rådgivere er fortsatt autoriserte, det er samme telefonnummer, samme adresse og vi har den samme kompetansen tilgjengelig for våre kunder som tidligere. Nesten alt vil være det samme - bare litt enklere.

Kategorier: Arrangement, Generelt


Finansco
Skrevet av Finansco

I Finansco ønsker vi rikdom for våre kunder – ikke bare gjennom god avkastning, men også ved å frigi tid. Ved å tilby trygge og gode løsninger for investeringer og pensjonssparing gir vi våre kunder mer av det mest dyrbare man har, nemlig tid. Vi blogger om temaer som omhandler investeringer og personlig økonomi, enten det er pensjonssparing, aktiv forvaltning eller investeringsrådgivning.


Tidligere innlegg