Formuesforvaltning

Finansco øker kunnskapen på bærekraftige investeringer og impact investing!

Vi er stolte av å annonsere at vår Senior porteføljeforvalter, Kjetil Gregersen, har blitt tatt opp i utdanningstilbudet for bærekraftige investeringer.

    Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.



    Jeg ønsker mer informasjon om følgende



    Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

    Finansco øker kunnskapen på Bærekraft og Impact investeringer

    Med økende interesse for og fokus på temaer som ESG, bærekraft og Impact investeringer i finansbransjen, har Norske Finansanalytikeres Forening (NFF) lansert et nytt utdanningstilbud innen Bærekraftig Finans. Tilbudet er ment å imøtekomme kapitalmarkedets økende behov for å analysere og jobbe med temaene over i et finansielt perspektiv.

    Utdanningen vil bestå av tre moduler og deltagere vil etter fullført utdanningen få tittelen NFF Bærekraftsanalytiker.

    Tilbudet har blitt møtt med stor interesse i det norske finansmarkedet og Finanscos senior porteføljeforvalter, Kjetil Gregersen, som bl.a. har ansvar for Finansco Impact-porteføljen, har blitt tatt opp i utdanningstilbudet.  Gjennom dette blir Finansco enda bedre i stand til å gjøre en god jobb for våre kunder på viktige områder som ESG, bærekraft og impact investeringer.

    kjetil_1200x628_blue-logo

      Meld deg på vårt nyhetsbrev




      Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.