Finansco øker kunnskapen på bærekraftige investeringer og impact investing!

avatar

Skrevet av Finansco - 20 juni, 2019

TILBAKE TIL ALLE INNLEGG >>>

Finansco øker kunnskapen på Bærekraft og Impact investeringer

Med økende interesse for og fokus på temaer som ESG, bærekraft og Impact investeringer i finansbransjen, har Norske Finansanalytikeres Forening (NFF) lansert et nytt utdanningstilbud innen Bærekraftig Finans. Tilbudet er ment å imøtekomme kapitalmarkedets økende behov for å analysere og jobbe med temaene over i et finansielt perspektiv.

Utdanningen vil bestå av tre moduler og deltagere vil etter fullført utdanningen få tittelen NFF Bærekraftsanalytiker.

Tilbudet har blitt møtt med stor interesse i det norske finansmarkedet og Finanscos senior porteføljeforvalter, Kjetil Gregersen, som bl.a. har ansvar for Finansco Impact-porteføljen, har blitt tatt opp i utdanningstilbudet.  Gjennom dette blir Finansco enda bedre i stand til å gjøre en god jobb for våre kunder på viktige områder som ESG, bærekraft og impact investeringer.

kjetil_1200x628_blue-logo

Kategorier: Mennesker, Impact Investing


Finansco
Skrevet av Finansco

I Finansco ønsker vi rikdom for våre kunder – ikke bare gjennom god avkastning, men også ved å frigi tid. Ved å tilby trygge og gode løsninger for investeringer og pensjonssparing gir vi våre kunder mer av det mest dyrbare man har, nemlig tid. Vi blogger om temaer som omhandler investeringer og personlig økonomi, enten det er pensjonssparing, aktiv forvaltning eller investeringsrådgivning.


Tidligere innlegg