FINANSCOdagen 2019

avatar

Skrevet av Finansco - 08 desember, 2018

TILBAKE TIL ALLE INNLEGG >>>

Finansco inviterer alle til FINANSCOdagen 2019

I tillegg til innlegg av flere eksperter vil vi også, i etterkant av konferansen, feire Finansco sitt 10-årsjubileum.

  • Sted: Edderkoppen scene ved Scandic St. Olav
  • Dato: Mandag 14. januar 2019
  • Tidspunkt: kl. 17:00-19:30 (21:00)

Direktør i Eiendom Norge, Christian V. Dreyer, tar temperaturen på eiendomsmarkedet og gir et innblikk i bakenforliggende faktorer for deres forventninger til fremtidig prisutvikling.
Randi Bull, partner, og Mari Campbell Strømme, advokat, fra advokatfirmaet Bull & Co ser på hvilke konsekvenser som følger den nye arveloven.
Øystein Dørum, sjefsøkonom i NHO, gir sin vurdering av tilstand og risikofaktorer i både norsk og global økonomi.
Avslutningsvis vil Kjetil Gregersen, CFA og senior porteføljeforvalter, og Eirik Furuseth, partner og senior investeringsrådgiver, fra Finansco, presentere nye investeringsverktøy, og hvordan bransjen og investorer på en god måte kan ta sin del av ansvaret for miljø og bærekraft.

Konferansen er kostnadsfri. 

NB: det er et begrenset antall plasser. Ved FINANSCOdagen 2018 ble muligheten for påmelding stengt 10 dager før konferansen ble avholdt fordi det ble fullbooket. Det kan lønne seg å være ute i god tid med påmelding.

 

LES MER OG MELD DEG PÅ I DAG >>>

Kategorier: Arrangement


Finansco
Skrevet av Finansco

I Finansco ønsker vi rikdom for våre kunder – ikke bare gjennom god avkastning, men også ved å frigi tid. Ved å tilby trygge og gode løsninger for investeringer og pensjonssparing gir vi våre kunder mer av det mest dyrbare man har, nemlig tid. Vi blogger om temaer som omhandler investeringer og personlig økonomi, enten det er pensjonssparing, aktiv forvaltning eller investeringsrådgivning.


Tidligere innlegg