Julehilsen fra Finansco!

avatar

Skrevet av Pål Tverdal - 23 desember, 2021

TILBAKE TIL ALLE INNLEGG >>>

Et godt investeringsår nærmer seg slutten, og selv om det er noen få handelsdager igjen tar vi sjansen på å erklære at alle Finansco sine porteføljer vil gi positiv avkastning i 2021. Avkastningen ser også ut til å gjennomgående ligge over hva vi har lagt til grunn i Formuesplanene.

Også 2021 ble et år i pandemiens tegn, og nok en gang befinner vi oss i all hovedsak på hjemmekontor. Vi er heldige som jobber i en bransje hvor vi i stor grad får utført våre arbeidsoppgaver digitalt, og kan kommunisere med kunder via telefon, mail og på Teams. Vi har samtidig stor medfølelse med de som opplever å bli permittert, eller jobber i bedrifter som treffes hardere av tiltakene.

For Finansco vil 2021 være året hvor vi satte nye rekorder. Vi har aldri hatt høyere omsetning eller inntjening, og vi har aldri hatt høyere kundetilstrømning.

Vår soleklart viktigste kilde til nye kunder er kunder som kommer via referanser fra eksisterende kunder. Jeg vil personlig rette en ektefølt takk til alle dere som anbefaler Finansco!

Hva kommer i 2022?

I året som kommer skal vi jobbe videre med å utvikle Finansco Online, og vi jobber for tiden også med to andre spennende digitaliseringsprosjekter. Vårt mål er stadig å levere en helhetlig «økonomisk butlertjeneste», hvor vi foredler våre kunders formuer og frigjør deres tid. Vi ønsker å utvikle oss innenfor flere forretningsområder, og håper å kunne lansere nye og spennende tjenester i løpet av 2022.

Til slutt; sosial distansering, hjemmeskole, reiserestriksjoner, hjemmekontor og alle tiltakene gjør noe med oss alle. Vi har likevel et håp om å treffe flest mulig både nye og gamle kunder i våre lokaler på Skøyen i året som kommer – selv om telefon og Teams har fungert over all forventning blir det aldri det samme som å faktisk møtes.

Jeg håper flest mulig får vært sammen med sine nære og kjære i julen, og ønsker våre kunder og alle andre en fredfull julehøytid.

211223_footer

Kategorier: Generelt


Pål Tverdal
Skrevet av Pål Tverdal

Pål var en av grunnleggerne av Finansco i 2008, og har jobbet som partner i selskapet siden oppstart. I 2018 overtok Pål som daglig leder og konsernsjef i Finansco, og under hans ledelse har selskapet utviklet seg kraftig i positiv retning. På fritiden er Pål en ivrig jeger og glad i natur og friluftsliv


Tidligere innlegg