Vi ønsker Merete Torske velkommen!

avatar

Skrevet av Finansco - 28 august, 2019

TILBAKE TIL ALLE INNLEGG >>>

Velkommen til oss, Merete!

Vi kan nå ønske Merete Torske velkommen til Finansco som vår nyeste ansatte. Hun vil fremover være sentral i våre back office-funksjoner, og da særlig i arbeidet med vår nye kundeportal, Finansco Online.

merete_1200x628_blue-logo

Merete kommer fra Höegh Capital Partners, hvor hun har jobbet i nesten 14 år – først som regnskapsfører og deretter de siste 8 årene som Financial Controller. I Höegh har hun det siste året jobbet mye av tiden ved kontorene i London og Guernsey, men ønsket nå en fastere arbeidsbase i Oslo. Hun har tidligere hatt stilling som koordinator i El-Trade og som Data Analyst i Marketing Support.

Hun har en tung akademisk bakgrunn med en bachelor i matematikk, kjemi, IT og filosofi fra Universitetet i Oslo, en bachelor i økonomi fra Norges Korrespondanse Skole, og senere IT-kandidat ved Folkeuniversitetet i Akershus. Utover å ha en formidabel allsidig og formell bakgrunn, har hun også jobbet det siste året hos Höegh Capital Partners spesifikt med det IT-systemet som Finansco Online er bygget på.

Vi er stolte av at Merete har valgt å fortsette sin arbeidskarriere hos akkurat oss, for vi vet at det var flere beilere i markedet. Vi ser frem i mot at både vi, og våre kunder, skal bli bedre kjent med henne i tiden som kommer.

Kategorier: Mennesker


Finansco
Skrevet av Finansco

I Finansco ønsker vi rikdom for våre kunder – ikke bare gjennom god avkastning, men også ved å frigi tid. Ved å tilby trygge og gode løsninger for investeringer og pensjonssparing gir vi våre kunder mer av det mest dyrbare man har, nemlig tid. Vi blogger om temaer som omhandler investeringer og personlig økonomi, enten det er pensjonssparing, aktiv forvaltning eller investeringsrådgivning.


Tidligere innlegg