Verdien av den usynlige jobben

avatar

Skrevet av Christian Kallevig Arnesen - 22 mars, 2019

TILBAKE TIL ALLE INNLEGG >>>

I lys av dagens nyhet om at Finanstilsynet har varslet at Jool Markets mister sine konsesjoner, ønsker vi igjen å minne om viktigheten av å gjøre en grundig vurdering før man tar risiko på sine midler - verdien av den usynlige jobben.

Det å velge egnede plasseringer er en krevende jobb, og mange bør være tjent med å velge profesjonell kompetanse på dette – profesjonell kompetanse hvor du som kunde er i fokus!

Den usynlige jobben

Finansco har en rekke ganger påpekt viktigheten av «den usynlige jobben», altså jobben vi gjør med å luke bort det vi vurderer som uegnede investeringer, før vi kommer til kundene våre med investeringsråd.

Er man tilknyttet en formuesforvalter som Finansco så kan man være sikker på at det ligger en møysommelig prosess bak å finne egnede plasseringer.

usynlige-jobben_1200x628

Verdien av å lese våre nyhetsbrev

Dem av dere som faktisk leser de utsendelsene vi gjør har fått med seg våre råd og tips om investeringer. Her er litt helgelektyre fra hjemmesiden vår, et lite utklipp av relevante og tidligere publiserte innlegg:

Velg forståelige investeringer og sørg for at dem du kjøper det av har sin inntekt fra deg som oppdragsgiver – ikke fra noen andre!

Meld deg på nyhetsbrevet til Finansco

Kategorier: Formuesforvaltning

New call-to-action

Christian Kallevig Arnesen
Skrevet av Christian Kallevig Arnesen

Christian er partner og senior formuesforvalter hos Finansco. Han sitter i ledergruppen, og har også et ansvar for markedsaktiviteter. Christian blir ofte brukt i media som ekspert innen ulike finansrelaterte tema. Han har arbeidet hos Finansco siden 2009, og har omfattende erfaring innen investeringsstrategier og ledelse. Christian har en master i økonomi, med fordypning i finans, fra Heriot-Watt University, UK.


Tidligere innlegg