FINANSCOdagen 2020

Hvordan investere for fremtiden?

Konferansen er fullbooket!

Vi er svært takknemlige og beæret over den enorme interessen for FINANSCOdagen 2020. Dessverre er konferansen nå fullbooket, og påmeldingen er stengt, 
Skulle du ønske å komme i kontakt med oss for en prat eller spørsmål, så send inn skjemaet og vi vil ta kontakt med deg.


Eirik Losgård Landheim, partner og senior formuesforvalter hos Finansco, vil ta deg gjennom FINANSCOprosessen, og hvordan denne muligjør en mer personlig, dynamisk og effektiv formuesplan.
Randi Bull, partner, og Sunniva Lillebø Wahl, advokat, fra advokatfirmaet Bull & Co ser på hvilke konsekvenser som følger den nye arveloven, og hva det innebærer for deg.
Nicolai Prytz, Director Sustainability and Strategy i TOMRA, vil fortelle oss om selskapets visjoner og deres bidrag til en mer bærekraftig verden.
Avslutningsvis vil Eirik Furuseth, partner og senior formuesforvalter, fra Finansco, presentere fondsporteføljen Finansco Impact, og hvordan investorer på en god måte kan ta sin del av ansvaret for miljø og bærekraft.

Vår egen partner og senior formuesforvalter, Christian Kallevig Arnesen, vil lede deg gjennom hele konferansen som vår konferansier. 

  • Sted: Felix konferansesenter, Aker brygge
  • Dato: Onsdag, 22. januar, 2020
  • Tidspunkt: kl. 17:00-19:30

Konferansen er kostnadsfri.

NB: Det er et begrenset antall plasser. Det kan lønne seg å være ute i god tid med påmelding.

Ja takk, jeg ønsker å bli kontaktet

Program

Registrering og enkel servering

Velkommen og introduksjon av dagens program
Headshots-blogg_1000x1000_eirikl

Eirik Losgård Landheim
Senior formuesforvalter og partner, Finansco

Finansco ønsker å redefinere kvaliteten på formuesforvaltning i det norske markedet, og være et klart alternativ til bankene. Eirik Landheim vil forklare hvordan man legger opp en plan for ulike livsfaser, og hvorfor man bør ha ulik risikoprofil på kapital til arv og på kapital som skal utbetales ved nært forestående pensjonstilværelse. Han vil også komme inn på fremtidsfullmakter, hjelp til å få arvinger inn i et hett boligmarked og hvordan en formuesforvalter fra Finansco kan bistå i ulike livsfaser og på tvers av generasjoner.

randi bullRandi Bull
Partner, Advokatfirmaet Bull & Co

sunniva_1000x1000

Sunniva Lillebø Wahl
Advokat, Advokatfirmaet Bull & Co

Arveloven endres, og ved en ny regjering øker sannsynligheten for ytterligere endringer. Som Formuesforvalter skal man være kundens støttespiller i ulike faser av livet og i ulike situasjoner. Noen ganger krever dette at vi trekker på dyktig ekstern kompetanse. Advokatfirmaet Bull & Co sin avdeling på arv og generasjonsskifte er vurdert som en av landets beste på feltet. Randi Bull og Sunniva Lillebø Wahl vil i dette innlegget dra oss igjennom hvilke lovendringer vi står ovenfor, hvilke konsekvenser dette kan få, og hvordan man bør forberede seg best mulig.

Tid for å strekke litt på beina, fylle opp kaffekoppen, og slå av en prat med sidemannen.

Nicolay Prytz_1000x1000Nicolai Prytz
Director Sustainability and Strategy, TOMRA

Finansco har satset tungt på løsningsselskaper, og TOMRA er et av selskapene på Oslo Børs som klarest kvalifiserer som løsningsselskap, fordi de har direkte målbare resultater mot FNs bærekraftsmål. Selskapets kursutvikling har vært formidabel, og TOMRA har som ambisjon å være en ledestjerne innen ressursrevolusjon og gjenbruk.

Nicolai Prytz vil fortelle oss om selskapets visjoner og deres bidrag til en mer bærekraftig verden.

eirik furuseth

Eirik Furuseth
Senior Formuesforvalter og Partner, Finansco

På FINANSCOdagen 2019 fortalte Eirik Furuseth om «Impact Investing» i løsningsselskaper som en kommende megatrend, og at Finansco allerede hadde jobbet lenge med å etablere fondsporteføljen Finansco Impact. Nå, ett år etter, har trenden blitt forsterkes og Furuseth vil fortelle videre om Finansco Impact, som har vært en stor suksess for både Finansco og våre eksisterende kunder.

Tid til å stille alle spørsmålene du brant inne med under konferansen


FOREDRAGSHOLDERE

 

Foredragsholdere fra: