Formuesforvaltning

Spesialister på formuesforvaltning

Skjæringspunktet mellom avkastning og risiko, skatt, regnskap, juridiske spørsmål rundt arv og generasjonsskifte. Det er flere hensyn som kan dukke opp når formue skal forvaltes. For mange oppleves dette som omfattende, tidkrevende og risikabelt å begi seg ut på uten bistand. 

Formuesforvaltning er egnet for deg som ønsker bistand til å investere formuen din på en effektiv og risikojustert måte. Vi tilbyr profesjonell rådgivning til personer og familier som opplever overskuddslikviditet, og sørger for at gode investeringsvalg blir tatt. 

La Finansco ta seg av jobben, slik at du kan prioritere tiden din på familie, fritid og det som gir deg glede i hverdagen! Ta gjerne kontakt med en av våre formuesforvaltere her for å høre hva vi kan gjøre for deg.

 

Hvorfor velge Finansco som din formuesforvalter?

Når du har opparbeidet deg en formue, kan det være vanskelig å vite hvordan du kan ta gode investeringsvalg, og sikre deg en trygg og stabil økonomisk fremtid. 

Vi i Finansco har lang erfaring med personlig formuesforvaltning skreddersydd etter dine behov. Noen av fordelene ved å velge oss som din formuesforvalter er følgende:  

-   Vi tilbyr ekspertrådgivning på dine premisser
-   Har en konkurransedyktig pris
-   Jobber med både store og små kunder, kjente og ukjente
-   Er spesialister på formuesforvaltning, bærekraftige investeringer, skattemessige hensyn og risikoreduserende grep
-   Vi har en grundig prosess som søker å avdekke behov og sparemål, samt identifiserer en velfundamentert, transparent og pragmatisk løsning
-   Gjennom FinanscoProsessen blir løsningen et produkt av dine behov, preferanser og mål, slik at du kan møte fremtiden med en følelse av kontroll og struktur

Tillit og kommunikasjon er viktig når du skal velge din formuesforvalter. Når du tar kontakt med oss, vil vi derfor alltid starte med en uforpliktende prat der vi blir bedre kjent med deg og dine behov.

Gjennom denne innsikten vil vi deretter utvikle en grundig og målrettet plan for forvaltning av formuen din, skreddersydd etter dine ønsker. 

Book et førstegangsmøte med oss i skjemaet nederst på siden - det er uforpliktende og kostnadsfritt. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Tjenester vi tilbyr innen formuesforvaltning 

Vi hjelper deg med å forvalte formuen etter dine ønsker og behov, enten målet ditt er å øke formuen over tid eller risikojustere avkastningen. 

Gjennom FinanscoProsessen bistår vi deg blant annet med:

-   Investeringer
-   Skatt
-   Risikostyring
-   Juridiske spørsmål forbundet med arv og generasjonsskifte
-   Regnskap og generell økonomisk rådgivning

formuesforvaltning_1300x1900

A clear and bold heading

Hold deg oppdatert på trender og finansnyheter

A clear and bold heading

Vår arbeidsmetode: FinanscoProsessen

Prosessen som skisseres her kaller vi FinanscoProsessen. Den viser, i grove trekk, hvilke områder vi jobber med våre kunder på. Vi bruker betydelig tid på å forstå våre kunder, gjennom kartlegging og dialog.

Graden av nøysomhet, skreddersøm og evne til raskt å absorbere nye og bedre metoder i hele organisasjonen skiller oss klart fra bankmiljøene.  Vi har rett og slett bedre tid til hver enkelt. Og hver enkelt kunder er viktigere for oss. Å slå bankene på formuesforvaltning er ikke et mål, men en plikt for Finansco.

 

Les mer om FinanscoProsessen

finanscoprosessen

A clear and bold heading

Mer enn bare et fond

Vår verdi strekker seg godt utover bare seleksjon av fond. Faktisk utgjør dette antagelig en ganske begrenset del av verdien.

Er man kun ute etter et fond eller en tilsvarende plassering, så er dette bedre å kjøpe via en nettmegler. Rimeligere og raskere. Enkelt er det også. Å velge indeksfond bør være høyaktuelt.

Våre klienter vil ha mer enn bare et fond. Hva vil du?

fond_halfbanner_1300x800

A clear and bold heading

Kontakt våre formuesforvaltere

Vi forstår at det kan være overveldende å overlate ansvaret for formuen din til noen andre. Derfor er vi opptatt av å skape tillit og trygghet mellom deg og oss fra start. Med vår lange erfaring og grundige prosess, kan du være sikker på at formuen din er i trygge hender. 

Våre erfarne formuesforvaltere hjelper deg med å oppnå dine økonomiske mål. Vi setter av tid til å forstå dine individuelle behov, risikotoleranse og investeringspreferanser. Med vår ekspertise og grundige analyse av markedet, skaper vi skreddersydde investeringsstrategier, som både tar hensyn til dine langsiktige mål og sikrer en balansert portefølje. 

Din tilfredshet er vår prioritet og vi bistår deg alle steg på veien. 

Ta kontakt med oss på tlf 24 11 48 68, eller send inn skjemaet nedenfor for en uforpliktende samtale, slik at vi sammen kan bli enige om veien videre. Vi ser frem til å høre fra deg!

home-v2.png

A clear and bold heading

Spørsmål?

Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, forretningsførsel og fondsforvaltning.

Send inn dine kontaktdetaljer om du har noen spørsmål rundt våre tjenester, så vil vi kontakte deg så fort som mulig.

Kontakt meg