Finansco Forretningsførsel AS

Spesialister på investeringsselskaper

Finansco Forretningsførsel AS er et autorisert regnskapsførerselskap med ansatte som har lang og bred erfaring fra ulike bransjer som bidrar til å gi våre kunder en effektivt organisert økonomifunksjon. Vi hjelper deg å automatisere dine prosesser slik at både du og vi slipper å bruke tid på å registrere den samme informasjonen flere ganger i ulike systemer. Slik frigjør vi tid til å analysere driften din og gi råd basert på oppdatert informasjon.

Ved hjelp av de smarteste skyløsningene og gode integrasjoner med dine systemer tilbyr vi alle basistjenester innen regnskap, bokføring, fakturering, remittering/betaling av regninger og lønnskjøring, samt utarbeidelse av ligningspapirer, årsregnskap, skattemelding, skatteberegning, aksjonærregisteroppgaver, utarbeidelse av styre- og generalforsamlingsprotokoller og rapportering. Hos oss får du i tillegg en proaktiv diskusjonspartner innen økonomi og øvrige spørsmål som er relaterte til din virksomhet. Stiftelse av selskap, omdanning og bistand i forbindelse med fisjon eller fusjon er også tjenester vi tilbyr.

accounting_halfbanner_1300x1200

Kontakt Finansco Forretningsførsel

Råd om valg av selskapsform / selskapsstruktur og skatt er blant de tjenester våre kunder verdsetter høyest. Når det er behov for det trekker vi også veksler på våre samarbeidspartnere, spesielt der det er problemstillinger som angår skatt i flere land. Vi benytter de mest effektive digitale løsninger slik at bilag produseres og distribueres mest mulig automatisk, noe som gjør håndtering svært tidsbesparende slik at tiden heller kan brukes til å få oversikt og innsikt til å optimalisere driften ytterligere. Listen over hva vi kan tilby stopper ikke her.

Ta kontakt med oss på tlf 21 08 28 30, eller send inn skjemaet under for en uforpliktende samtale, slik at vi sammen kan diskutere hvilke tjenester som passer i din situasjon.

accounting-2_651x500

Ønsker du å bli kontaktet?

Vi i Finansco Forretningsførsel har ansatte som har lang og bred erfaring fra ulike bransjer som bidrar til å gi våre kunder en effektivt organisert økonomifunksjon

Send inn dine kontaktdetaljer om du har noen spørsmål rundt våre tjenester, så vil vi kontakte deg så fort som mulig.

Kontakt meg