Finansco i media

60/40-porteføljen er (ikke) død!

I flere tiår har rådgivere anbefalt en portefølje med 60 prosent aksjer og 40 prosent obligasjoner – den såkalte «60/40-porteføljen» – som et godt generelt utgangspunkt for privatinvestorer.

Ifølge Finansco-partner Christian Kallevig Arnesen, er ikke bare dette rådet, men samtlige standardråd om hvordan man bør plassere langsiktige midler avleggs.

Finansavisen 11.10.2021

 

LES MER

Glem høyt ratede statsobligasjoner

Finansco mener nordiske høyrenteobligasjoner, bærekraftinvesteringer, globale indeksfond og verdiaksjer gir bedre risikojustert avkastning, gitt dagens lave rentenivå.

– Vi har siden krakket i mars 2020 anbefalt nordiske høyrenteobligasjoner, og det gjør vi fortsatt, selv om mye av den unormalt store oppsiden nå er tatt bort, sier formuesforvalter og partner Christian Kallevig Arnesen i Finansco.

Finansavisen 28.09.2021

LES MER

Stø kurs mot den norske finanshimmelen

Arendalitten Christian Kallevig Arnesen er på full fart mot den norske finanshimmelen. Nå figurerer han hyppig som ekspert i riksmediene og forvalter penger for mennesker og firmaer som har noen millioner ekstra på bok.

Agderposten 03.08.2021

LES MER

5 eksperter: Slik ville de investert 100.000 nå

Gjenåpning er i gang, men deltavarianten truer. Dette mener ekspertene det er smartest å gjøre akkurat nå, hvis du har 100.000 kroner å investere.

Finansco bidrar, sammen med blant annet Pål Ringholm (Sparebank 1 Markets) og Jan P. Sissener, med våre råd om hvordan man bør plassere kr 100.000 i dagens marked. Artikkelen kan leses bak betalingsmur hos både Dine Penger og VG+.

Dine Penger 21.07.2021

LES MER

Har blitt en gullgruve for sørlendinger

Christian Kallevig Arnesen, arendalitt og partner, forklarer kursutviklingen til Arendals Fossekompani på følgende måte: – Det er intet mindre enn imponerende det de har fått til. Spesielt de siste par årene har det skjedd veldig mye spennende.

Kjempegøy for Arendals Fossekompani og aksjonærene, sier han.

Agderposten 15.06.2021

LES MER

"Alt" er høyt priset

– Både aksje-, rente- og eiendomsmarkedet er høyt priset, og i tillegg forventes høyere inflasjon og rentehevinger, konstaterer formuesforvalter Fredrik Dahl til Finansavisen.

– Nå bør man ha en plan som tar høyde for fremtidige børsfall og en obligasjonsportefølje som kan stå seg godt gjennom rentehevinger.

Finansavisen 11.06.2021

LES MER

Utnytt vedvarende opp- og nedturer

Finansavisen har laget en god artikkel om momentumbasert forvaltning, og sammenlignet vår fondsportefølje Finansco Norge med blant annet indeksfond.

  • Siste 5 år har Finansco Norge gitt 18,8 % avkastning per år mot KLP AksjeNorge Indeks 13,7 %.
  • Siste året har Finansco Norge gitt 82,3 % mot KLP 49,2 %.

Kjetil Gregersen forklarer mer om strategien i artikkelen.

Finansavisen: 12.04.2021


 

LES MER

Ikke spar deg til fant - Skattespesialen - Dine Penger

Ekspertenes beste skattetips - Dine Penger.

Finansco-partner Christian Kallevig Arnesen bistod i et ekspertpanel om skatt i aprilutgaven til Dine Penger, sammen med blant annet Hallgeir Kvadsheim.

Les Christians råd om formueskatt. De andre artiklene med tips og råd til skatt finner man bak betalingsmur eller ved å kjøpe bladet Dine Penger denne måneden. 

Dine penger: 04/2021


 

LES MER

Advarer mot spekulasjon

BØRSINTERVJU: Kortsiktig handel inn og ut av volatile enkeltaksjer vil for mange gi uopprettelige tap, frykter formuesforvalter Fredrik Dahl i Finansco.

Finansavisen 06.02.2021


 

LES MER

Det kan være best å investere gjennom aksjeselskap

Aksjeselskaper kan blant annet være nyttige når man kjøper unoterte aksjer eller ønsker å dele en formue, påpeker Finansco-partner Christian Kallevig Arnesen.

Finansavisen 28.12.2020


 

LES MER

Spørsmål?

Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, forretningsførsel og fondsforvaltning.

Send inn dine kontaktdetaljer om du har noen spørsmål rundt våre tjenester, så vil vi kontakte deg så fort som mulig.

Kontakt meg