Vi ønsker Anders velkommen!

avatar

Skrevet av Finansco - 04 mai, 2021

TILBAKE TIL ALLE INNLEGG >>>

Vi ønsker Anders Mohn Lian velkommen til Finansco, hvor han nå trer inn i rollen som Head of Compliance & Legal.

anders_1200x628_2

Anders Mohn Lian tiltrer nå i rollen som Head of Compliance & Legal i Finansco. Han kommer fra rollen som Head of Compliance og Advokat i Eika Kapitalforvaltning, som er sparebankenes kapitalforvaltningsselskap. Han har vært i Eika Kapitalforvaltning i nesten 6 år. Før dette var han i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen i 8 år og han har vært dommerfullmektig i Fredrikstad Tingrett. Anders har frem til nå hatt rollen som leder av compliance-utvalget i Verdipapirfondenes Forening (VFF) og han er varamedlem i Finansklagenemda.

I Finansco vil Anders ha særlig fokus på compliance-arbeidet som kreves for vår virksomhet, men vil også være en bidragsyter for videre forretningsutvikling av våre tjenester og, ikke minst, foretakets satsningsområder fremover. Med dette vil Finansco styrke sin internkompetanse, og fortsette å videreutvikle den brede tjenesten formuesforvaltning og vårt fokus på  helhetlig rådgivning og bærekraft.  

På fritiden trives Anders godt i skog og mark hvor han både sykler og jogger, og han spiller også piano i et venneband. Ellers går det meste av tiden med til familie og to små barn.  

Vi gleder oss stort over at akkurat Anders nå blir en del av Finansco-laget, og vi ser frem til å gjøre ham bedre kjent blant våre kunder!»

Kategorier: Mennesker


Finansco
Skrevet av Finansco

I Finansco ønsker vi rikdom for våre kunder – ikke bare gjennom god avkastning, men også ved å frigi tid. Ved å tilby trygge og gode løsninger for investeringer og pensjonssparing gir vi våre kunder mer av det mest dyrbare man har, nemlig tid. Vi blogger om temaer som omhandler investeringer og personlig økonomi, enten det er pensjonssparing, aktiv forvaltning eller investeringsrådgivning.


Tidligere innlegg