Vi ønsker Fredrik Dahl velkommen

avatar

Skrevet av Finansco - 01 februar, 2018

TILBAKE TIL ALLE INNLEGG >>>

Vi har gleder av å introdusere Fredrik Dahl som ny Senior Formuesforvalter hos oss. Fredrik har en Bachelor fra BI i Nydalen og en MSc in Finance fra University of Strathclyde i Skottland. Tidligere har Fredrik jobbet med Private Equity i Cubera og aksjemegling i Christiania Securities og kommer nå til oss etter å ha arbeidet som investeringsrådgiver hos Optimum siden 2015.

Headshots-blogg_1000x1000_fredrikd

Fredrik vil hovedsaklig jobbet med rådgivning og forvaltning mot egne kunder, samtidig vil han jobbe faglig som en del av Finansco sin investeringskomité og bidra som foredragsholder på vårt sørlansseminar med vår samarbeidspartner RSM.

Hva gleder deg spesielt med å jobbe hos Finansco?

Jeg er svært begeistret for å jobbe i et selskap hvor alle krefter drar i samme retning. Samtidig som vi opplever sterk vekst, fokuserer vi hele tiden på å finne områder hvor vi kan skape merverdi for kundene våre, også utenfor selve porteføljeforvaltningen. Tilbakemeldingene fra kundene mine er at leveransen de nå nå får oppleves som komplett og er et bevis på at vi ikke bare kan konkurrere med de «veletablerte», men levere enda større verdi i en moderne, bærekraftig og transparent innpakning. Slike tilbakemeldinger inspirerer og motiverer sterkt for arbeidet vi gjør fremover.    

Hva gjør deg unik hos Finansco?

Jeg opplever at min kombinasjon av teknisk faglig forståelse og kundeforståelse har passet fint inn som en brikke i Finansco-puslespillet. Jeg er glad når jeg både kan hjelpe kunder og samtidig «spille» mine kollegaer gode.  

Hva ønsker du å fokusere på fremover?

Samtidig som vi alltid søker å utvikle og forbedre oss, er nivået vårt nå så høyt at tjenestene simpelthen må ut til så mange kunder som mulig. Det er et sterkt behov for en aktør som leverer høykvalitets tjenester samtidig som kundens beste prioriteres foran egen inntekt. Der har vår bransje fortsatt lagt igjen.

Fokuset blir todelt: utvikling av kvalitet og fortsatt sterk vekst i kundemasse.

Kategorier: Mennesker


Finansco
Skrevet av Finansco

I Finansco ønsker vi rikdom for våre kunder – ikke bare gjennom god avkastning, men også ved å frigi tid. Ved å tilby trygge og gode løsninger for investeringer og pensjonssparing gir vi våre kunder mer av det mest dyrbare man har, nemlig tid. Vi blogger om temaer som omhandler investeringer og personlig økonomi, enten det er pensjonssparing, aktiv forvaltning eller investeringsrådgivning.


Tidligere innlegg