Vi ønsker Katinka velkommen til oss!

Katinka Bakke Nielsen

Katinka Bakke Nielsen, Markeds­sjef hos Finansco.

Ny Markedssjef hos Finansco

Finansco opplever økt etter­spørsel etter våre tjenester, og med dette følger en stadig økende kunde­base. Hverdagen og kommunika­sjonen med våre kunder og inter­essenter foregår mer og mer digitalt.

Katinka Bakke Nielsen ansatt som ny Markedssjef

Vi nå gleden av å annonsere Finanscos nyeste ansatt, Katinka Bakke Nielsen, som vår Markeds­sjef. Katinka har en solid og bred erfaring innen digital markedsføring og ledelse, og kommer til oss fra stillingen som Head of TED (Teknologi, Effektivitet og Data) i Maxus, og før det Digital Media Manager i Volvo Car Norway. Hun har en internasjonal bakgrunn med utdannelse og erfaring fra bl. a. Australia og Asia.

Vi er veldig glade for at Katinka kommer til oss. Hun er målrettet, erfaren og har et sterkt engasjement for å skape gode digitale kundeopplevelser og -relasjoner.

I Finansco vil hun  være ansvarlig for vår tilstedeværelse og strategier på digitale flater, kommunikasjon ut til kunder og interessenter, samt ha fokus på å gjøre kundereisen så god og enkel som mulig. Stillingen som markedssjef er sentral i firmaet, og vi gleder oss til å jobbe sammen med Katinka, som vil bidra til ytterligere vekst hos oss.

Katinka Bakke Nielsen startet i stillingen i begynnelsen av januar 2018, vi ønsker Katinka hjertelig velkommen i Finansco!

I Finansco verner vi om vår kjerne­kompetanse. Vi skal tilby best mulig formues­rådgivning for våre kunder. Vi er bevisste på å knytte til oss spesialister med andre kompetanse­områder der vi har behov for dette, både eksternt og internt.

 

Meny